Inkluzivna predstava “Pokloni udah” pred zaječarskom publikom (VIDEO)

Inkluzivni komad “Pokloni udah” premijerno je izveden u Boru, u okviru specijalne festivalske večeri, kroz projekat “Ekološki odgovor na ekspanziju rudarenja u Timočkoj Krajini” koji finansira EU a realizuje Udruženje “Za česme” sa partnerskim organizacijama Društvo mladih istraživača Bor, Građanska čitaonica “Evropa” Bor i Dečiji centar Zaječar. Povodom Dečije nedelje, Dečiji centar Zaječar i Udruženje […]

Inkluzivni komad “Pokloni udah” premijerno je izveden u Boru, u okviru specijalne festivalske večeri, kroz projekat “Ekološki odgovor na ekspanziju rudarenja u Timočkoj Krajini” koji finansira EU a realizuje Udruženje “Za česme” sa partnerskim organizacijama Društvo mladih istraživača Bor, Građanska čitaonica “Evropa” Bor i Dečiji centar Zaječar.

Povodom Dečije nedelje, Dečiji centar Zaječar i Udruženje L-Down, odigralu su danas u ŠOSO “Jelena Majstorović” deo predstave “Pokloni udah”, koja se bavi problemom zagađenog vazduha. Nakon toga, isti komad predstavljen je i učenicima OŠ “Ljuba Nešić”.

Ovaj sadržaj je proizveden u okviru projekta „Ekološki odgovor na ekspanziju rudarenja u Timočkoj Krajini“ koji finansira Evropska unija, a realizuju Udruženje „Za česme“, Društvo mladih istraživača Bor, Građanska čitaonica „Evropa“ Bor i „Dečiji centar“ Zaječar. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost navedenih udruženja i ni u kom slučaju nužno ne odražava stavove Evropske unije.