Građani ogorčeni zbog presušivanja česama. Gradske inspekcije i dalje odbijaju da zaustave radove i spreče nova presušivanja česama (VIDEO)

Povodom mnogobrojnih prijava Udruženja „Za česme“ i JKP „Vodovod“ zbog nelegalne arteske bušotine u Zaječaru, gradske inspekcijske službe su nakon četiri dana odgovorile da nemaju nadležnosti po kojima bi mogle da postupaju. Građani su zabrinuti zbog presušivanja česama u naselju „Ključ 3“ i sada koriste jedinu artesku česmu u naselju. Ovaj medijski sadržaj je proizveden […]

Povodom mnogobrojnih prijava Udruženja „Za česme“ i JKP „Vodovod“ zbog nelegalne arteske bušotine u Zaječaru, gradske inspekcijske službe su nakon četiri dana odgovorile da nemaju nadležnosti po kojima bi mogle da postupaju. Građani su zabrinuti zbog presušivanja česama u naselju „Ključ 3“ i sada koriste jedinu artesku česmu u naselju.

Ovaj medijski sadržaj je proizveden u okviru projekta “Ekološki odgovor na ekspanziju rudarenja u Timočkoj Krajini” koji finansira Evropska unija, a realizuju Udruženje “Za česme”, Društvo mladih istraživača Bor, Građanska čitaonica “Evropa” Bor i “Dečiji centar” Zaječar. Sadržaj teksta je isključiva odgovornost navedenih udruženja i ni u kom slučaju ne odražava stavove Evropske unije.

Preuzeto sa: Zamedia.