Emisija “Ekološki sat” (UŽIVO)

U emisiji “Ekološki sat” biće reči o višegodišnjim ekološkim i egzistencijalnim problemima borskih sela čiji se meštani moraju seliti zbog širenja rudnika. O ovoj temi govoriće gosti emisije: Dalibor Stanković iz Krivelja i Dragoslav Stančulović iz Oštrelja. Emisija će biti emitovana na Portalu “Za media” putem “live streama” u utorak, 23. januara, od 18 sati. […]

U emisiji “Ekološki sat” biće reči o višegodišnjim ekološkim i egzistencijalnim problemima borskih sela čiji se meštani moraju seliti zbog širenja rudnika. O ovoj temi govoriće gosti emisije: Dalibor Stanković iz Krivelja i Dragoslav Stančulović iz Oštrelja.

Emisija će biti emitovana na Portalu “Za media” putem “live streama” u utorak, 23. januara, od 18 sati. Istovremeno će moći da se prati i preko YouTube kanala i na fb stranicama “Za media” i “Za česme”.

Emisija „Ekološki sat“ je deo projekta “Ekološki odgovor u Timočkoj krajini”, koji sufinansira EU, a sprovodi Udruženje “Za česme” zajedno sa partnerskim organizacijama iz Bora i Zaječara.

#EUzaTebe