Emisija “Ekološki sat” (UŽIVO)

U emisiji “Ekološki sat” biće reči o značaju i ulozi mladih u pitanjima zaštite životne sredine. Kako se mladi kroz kreativne i edukativne radionice osnažuju na pokretanje inicijativa za rešavanje ekoloških problema, govoriće gošće emisije: Selena Ristić, direktorka “Dečijeg centra” Zaječar i Marija Sebić, saradnica “Dečijeg centra”. Emisija će biti emitovana na Portalu “Za media” […]

U emisiji “Ekološki sat” biće reči o značaju i ulozi mladih u pitanjima zaštite životne sredine. Kako se mladi kroz kreativne i edukativne radionice osnažuju na pokretanje inicijativa za rešavanje ekoloških problema, govoriće gošće emisije: Selena Ristić, direktorka “Dečijeg centra” Zaječar i Marija Sebić, saradnica “Dečijeg centra”.

Emisija će biti emitovana na Portalu “Za media” putem “live streama” u utorak, 24. maja, od 19 sati. Istovremeno će moći da se prati i preko YouTube kanala i na fb stranicama “Za media” i “Za česme”.

Emisija „Ekološki sat“ je deo projekta “Ekološki odgovor u Timočkoj krajini”, koji sufinansira EU, a sprovodi Udruženje “Za česme” zajedno sa partnerskim organizacijama iz Bora i Zaječara.

#EUzaTebe