Emisija “Ekološki sat” (UŽIVO)

U emisiji “Ekološki sat” biće reči o višegodišnjem pogubnom uticaju Borske reke koja je ulivom u Timok uništila obradivo zemljište u okolini. O ovoj temi, kao i mogućnostima za oporavak zemljišta, govoriće gošća emisije Miroslava Marić, doktor nauka za tehnološko inženjerstvo. Emisija će biti emitovana na Portalu “Za media” putem “live streama” u utorak, 16. […]

U emisiji “Ekološki sat” biće reči o višegodišnjem pogubnom uticaju Borske reke koja je ulivom u Timok uništila obradivo zemljište u okolini.

O ovoj temi, kao i mogućnostima za oporavak zemljišta, govoriće gošća emisije Miroslava Marić, doktor nauka za tehnološko inženjerstvo.

Emisija će biti emitovana na Portalu “Za media” putem “live streama” u utorak, 16. maja, od 19 sati. Istovremeno će moći da se prati i preko YouTube kanala i na fb stranicama “Za medije” i “Za česme”.

Emisija „Ekološki sat“ je deo projekta “Ekološki odgovor u Timočkoj krajini”, koji sufinansira EU, a sprovodi Udruženje “Za česme” zajedno sa partnerskim organizacijama iz Bora i Zaječara.

#EUzaTebe