Emisija “Ekološki sat” (UŽIVO)

Postoji mišljenje da mladi nisu zainteresovani za zaštitu životne sredine i aktuelne probleme ali to demantuju srednjoškolci iz Bora, Majdanpeka i Zaječara, ekološki aktivisti, koji se u svakoj prilici bore za čist vazduh i vodu, ali i edukuju svoje vršnjake.  U emisiji “Ekološki sat” biće reči o aktivizmu mladih, o tome šta im ostavljamo u […]

Postoji mišljenje da mladi nisu zainteresovani za zaštitu životne sredine i aktuelne probleme ali to demantuju srednjoškolci iz Bora, Majdanpeka i Zaječara, ekološki aktivisti, koji se u svakoj prilici bore za čist vazduh i vodu, ali i edukuju svoje vršnjake.  U emisiji “Ekološki sat” biće reči o aktivizmu mladih, o tome šta im ostavljamo u nasleđe i kada će ekologija postati tema broj 1 u našoj zemlji. Naši gosti biće Marija Sebić sociološkinja i edukatorka i Uroš Lalović, srednjoškolac iz Bora, jedan od osnivača neformalne grupe “IzBOR promene”.

Emisija će biti emitovana na Portalu “Za media” putem “live streama” večeras 10. jula, od 20 sati. Istovremeno će moći da se prati i preko YouTube kanala i na fb stranicama “Za media” i “Za česme”.

Emisija „Ekološki sat“ je deo projekta “Ekološki odgovor u Timočkoj krajini”, koji sufinansira EU, a sprovodi Udruženje “Za česme” zajedno sa partnerskim organizacijama iz Bora i Zaječara.

#EUzaTebe